Groep 4/5 Jim en Joyce

 

                                                                      

Welkom op de pagina van 4/5!

Via deze pagina wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in onze groep. 

 

Groeten Joyce en Jim

 

 

BERICHTEN

17 dec 2021 - Kerstontbijt groep 4 5
Preview foto Woensdag vierden we gezellig met elkaar kerst. De OR had een compleet ontbijt verzorgd. Wat was dat top. Zo konden wij met z'n alle toch nog kerst vieren. 

 

Een hele fijne vakantie en tot in 2022!

 

Groetjes

 

Groep 4 en 5


25 nov 2021 - Pietengym groep 4/5
Afgelopen woensdag hebben de kinderen van groep 4/5 Pietengym gedaan. Sinterklaas had aan Jolijn gevraagd of zij wil onderzoeken of er nog voldoende hulppieten zijn die Sinterklaas kunnen helpen. Daarvoor moesten zij wel laten zien wat zij konden. 

De kinderen hebben geklommen, geslingerd, gezwaaid en gerold. Zelfs pakjes door de schoorstenen gooien werd geoefenend. Hopelijk hebben de echte Pieten op het dak gezien hoe goed jullie bezig waren en aan Sinterklaas verteld!

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

24 sep 2021 - Stoeien
Gymmen vinden we leuk. We willen graag trefballen, tikkertje spelen en springen. Stoeien, dat vinden we ook leuk!
De kinderen hebben in tweetallen gestoeid. Ze hebben geprobeerd om elkaar uit balans krijgen, een bal bij elkaar afpakken en elkaar op de zij of rug te krijgen. Als afsluiting van de les was er een stoeitoernooi: Koning(in) van de mat! Alle jongens en meiden op de dikke meid en wie als laatste overbleef, was de koning(in). Wat een strijd, wat een spektakel en wat hebben ze goed hun grenzen aangegeven. 
Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig