Groep 4/5

 

                                                                      

Welkom op de pagina van 4/5!

Via deze pagina wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in onze groep. 

 

Groeten Mirjanneke en Jim

 

 

BERICHTEN

28 mei 2021 - Buitenlessen
De afgelopen weken hebben een aantal buitenlessen gedaan. Onze stagiaire Chantal heeft lessen gegeven over stoeptegelplantjes, klokkijken, meten en figuren tekenen. Wat is het leuk om buiten les te hebben en op een andere manier leren. 

Fotoalbum:

Buiten-5.jpg Buiten-4.jpg Buiten-3.jpg Buiten-2.jpg Buiten-1.jpg

17 mrt 2021 - Daltondag 2021
Preview foto Tijdens Daltondag willen we graag laten zien hoe we op school en, in het bijzonder, in de klas werken aan Dalton. Door de Coronacrisis is het lastig om groepsdoorbroken te werken. Gelukkig hebben we digitale middelen om dit wel te regelen.

Groep 4/5 en groep 7/8 hebben tijdens Daltondag samen gewerkt. De kinderen hebben groepsdoorbroken in groepjes van maximaal 4 kinderen samen gewerkt. Samen hebben zij een kruiswoordpuzzel gemaakt met als thema 'de ruimte'. Tot slot moesten zij een tekening maken en m.b.v. het videobellen afspraken maken hoe de tekening er uit moest zien. 

Het samenwerken verliepen heel goed, want de groepjes hielden zich goed aan de opdracht. Het is leuk om te zien hoe de groepen in leeftijd van elkaar verschillen, maar toch elkaar nodig hebben om de opdracht goed uit te voeren. Dit was een hele fijne Daltondag.

 


09 nov 2020 - Schelpen helen
Preview foto 30 oktober hebben we een workshop 'schelpen helen' gedaan. Iedere schelp heeft een herinnering, maar kapotte schelpen zijn een deel kwijt. Met klei hebben de kinderen de schelpen weer helend gemaakt. Ook hebben zij een kapotte schelp helend getekend. De kinderen vonden dit heel leuk om te doen.

11 sep 2020 - We beginnen sportief
Ja, we mogen weer naar school! De vakantie is voorbij en iedereen zit weer in de klas. De eerste weken staan in het teken van de gouden weken. Leuke en speelse activiteiten om elkaar beter te leren kennen en goede afspraken te maken om het hele jaar goed om te kunnen gaan. 

Bij de gym is dat niet anders. We starten met gymlessen waarbij de kinderen moeten samenwerken en rekening met elkaar moeten houden. Kijkt u gerust even naar de leuke foto's. 

 

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig